среда, 3 сентября 2014 г.

Citrónovo žltá interiér

Ste pri hľadaní nového interiéru farby? Prosím, venujte pozornosť na citrónovo žltá, ktorý sa stal absolútnym obľúbené v roku 2012 farba, dizajn interiérov. Originálne, svetlé, a zároveň elegantné a nádherné, citrónovo žltá dnes na vrchol popularity.






Módni experti sa rozhodol, zdá sa, že v roku 2011 interiérov by malo byť viac, veselá, ktorí sú teplo a svetlo. Žiarivo žltá farba je lepšie spĺňa tento cieľ. Psychológovia hovoria, že táto farba môže rozveseliť a zdvihnúť náladu, zmierňujú depresie a zvýšenie efektivity, zlepšenie vnímania nových informácií a na komunikáciu. Toto všetko robí odtiene žltej a citróna vodcovia na súčasnom období, ako dizajnéri, samozrejme, nakonfigurovaný, vytvoriť dobrú náladu v našich domoch a bytoch.

To by tiež mala venovať pozornosť na skutočnosť, že citrónovo žltá pomerne ťažké farby, ktoré chcete vybrať farbu komponent nie je jednoduché. Dizajnéri ponúkajú win-win voľbu, ak chcete použiť citrón-žltej farby, vo výzdobe interiéru v kombinácii s tmavé a svetlé farby podlahová krytina. Iné dizajnéri sa odporúča použiť túto farbu pre zdôraznenie, napríklad, že farby na maľovanie v interiéri, len jeden zo steny.

A ak sa to stalo, že ste sa už podarilo urobiť módne opravu, ale tento rok si budú môcť osviežiť interiér s pomocou niektorých príslušenstvo naše obľúbené. Predám dekoračné vankúše, pár vázy, obrazy, fotografie, prikrývky, alebo iné veci, citrónovo-žltá - to bude stačiť na výrobu harmonické farby.

Dizajnéri odporúčajú prívrženci eko-štýl kombinovať žltej farby s rôznymi odtieňmi z hliny a dreva. Sú dokonale zvýrazniť krásu citrónovo-žltá, a dať interiéru prirodzenejšie, v blízkosti farby prírody, ed. Odtiene dreva môžu byť rôzne, ktoré vám umožňuje otvoriť široký priestor pre vašu fantáziu.

Aj citrónovo-žltá v dokonalej harmónii s neutrálnymi farbami ako je biela, krém alebo svetlo sivá. Chcete použiť v interiéri farby viac expresívne? Môžete sa pokúsiť spojiť citrónovo žltá s olivovým alebo tráva-zelenej farby. A v snahe vytvoriť jasné a kontrastné kombinácie, tam je fit fialová a modrá.

A záverečný tip - interiérových dizajnérov sa odporúča zvoliť odtieň pozorne, tak ako príliš ostrý tón, najmä s odtieň zelenej, ktoré môžu spôsobiť negatívne emócie. Skúste si vybrať svetlo, posteľ tóny.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика